בריאות שמלות ערב
בריאות
                 בריאות | הריון | דיאטה תזונה | ויטמינים ומינראלים | צמחי מרפא | הורים - הורים וילדים | מין - זוגיות | בריאות וטיפוח העור | מרפאות מומחי טבעלייף | דף הבית  
בריאות הגבר
| בריאות האישה | לב - מחלות הלב | סרטן | דיכאון - בריאות הנפש | רפואה משלימה כל הכתבות מא' ועד ת'   |   SHOP ON-LINE   |   צור קשר
חיפוש בריאות

 
  שמן אבוקדו - Avocado oil
  שמן גלעיני אפרסק - Peach kernel oil
  שמן בוראז' - Borage oil
  שמן דלעת - Pumpkin seed oil
  שמן דקל - Palm tree
  היפריקום - Saint johns wqrt oil
  זית - Olive oil
  חוחובה - Jojoba oil
  חמאת שיאה - Shea butter
  חמניות - Sunflower oil
  חריע - Safflower oil
  לוז - Hazelnut oil
  משמש - Apricot kernel oil
  שמן מקדמיה - Macadamia oil
  נבט חיטה - Wheat germ oil
  נים - Neem oil
  נר הלילה - Evening prime pose
  שמן זרעי ענבים - Grape seed oil
  פשתן - Flex seed oil
  שמן קוקוי - Kukui nut oil
  קוקוס - Coconut oil
  שמן קלנדולה - Calandula oil
  קנביס - Hemp oil
  קנולה - Canola oil
  רוז היפ - Rose hip oil
  שומשום - Sesame oil
  שקדים - Sweet almond oil
קנביס HEMP OIL
השמן המופק בכבישה קרה משיח הקנביס, הינו אחד מהשמנים הבריאים והיעילים ביותר לגוף האדם. שמו הלטיני משקף את יעילותו, CANNABIS SATIVA סטיבה = שימושי. השמן יעיל ביותר לחולי סרטן להקלת הבחילות כתוצאה מטיפולים כמותרפיים, חולי טרשת משתמשים בו בקביעות להרגעת השרירים, הרפייתם והקלת הכאבים, הינו יעיל מאד להקלת מתח בשרירים, כאבי פרקים ושיגרון.
כיום לאחר שהכירו בתכונותיו המרובות של שמן הקנביס, החלו להפיצו ולפרסמו בכל העולם והוא נחשב כשמן העשור .
בקוסמטיקה משמש שמן הקנביס המופק מהזרעים כאחד משמני הקוסמטיקה החשובים ביותר בעולם, השמן מכיל כמות רבה של חומצות שומניות חיונות. בנוסף מכיל שמן הקנביס כמות מרשימה של חומצות שימושיות ומועילות אחרות :STEARIC PALMITIC BEHENIC ARACHIDIC LINOLEIC LINOLENIC OLEIC PALMITOLEIC חומצת גלא ואומגה 3. הרכבי הכללי הינו 25% פרוטאינים באיכות הגבוהה ביותר, ו- 40% חומצות שומניות החיוניות לקיומנו. השמן מכיל 53% חומצה לינולאית ו- 18% חומצה לינולנית יחס זה של 1:3 הוא היחס האופטימלי.
שיח הקנביס להבדיל מזנים אחרים ממשפחה זו אינו מכיל מעל ל- 6 אלפיות האחוז THC – ניקוטין, והינו מוכר ומאושר על ידי כל משרדי הבריאות בעולם כשמן לאכילה, בליעה וקוסמטיקה. לתזונה קיים השמן בקפסולות או כפית אחת ביום למטרות הרזיה והזנת תאי העור. שמן הקנביס תפס את מקומו בעשר השנים האחרונות כפופולרי ביותר עקב מחירו העממי ותכונותיו כשמן קוסמטי יעיל וחשוב בתעשיית הקוסמטיקה.
השמן ניתן לשימוש ללא הגבלה בכל מוצר ושימוש קוסמטי. השמן יעיל ביותר לכל מטרה קוסמטית וללא כל תוספות. כמו כן ישפר כל תערובת אחרת.


 
 
 
 
 
 
  לחיפוש מתקדם לחץ כאן
כל הכתוב ו/או המתפרסם באתר טבעלייף הוא מידע בלבד, ובשום פנים ואופן אין לראות בו הוראות לטיפול עצמי, אבחון, ו/או המלצה לטיפול כזה או אחר, ו/או נטילת חומר כזה או אחר. כל ייעוץ וטיפול חייב להינתן בידי רופא מוסמך ותחת פיקוחו בלבד.

אין להעתיק או להשתמש בחומרים הנמצאים באתר לרבות כתבות, שאלות ותשובות במרפאות הרופאים
הודעות הפורומים ו/או כל חומר אחר המוצג באתר ללא אישור מפורש והחתום ע"י מערכת טבעלייף.
בכל השייך לפרסום באתר כולל כתבות מרפאות ופורומים ניתן לפנות אלינו צור קשר



דיאטה פורומים מחשבונים ויטמינים | צמחי מרפא | שמנים צמחיים
תנאי שימוש | הריון | בריאות | דיאטה | גברים | נשים | ילדים | מתכונים
רפואה אלטרנטיבית | רפואה טבעית | רפואה משלימה | רפואה סינית | רפואה רפואת ילדים
רפואה בריאות כללית | רפואה כללית בריאות | פסיכולוגיה | הורים וילדים | הרכבים 
בריאותדיאטהרפואה
 מחלות
רפואה בריאותמחלות איכות חייםרפואה בריאות